Beskrivelse av treningsprogrammet The Tank

Hva er The Tank?

The Tank er et treningsprogram som er utviklet for å bygge maksimalt med muskelmasse over en 12 ukers periode.

Hvem er programmet for? 

Hvordan utføres det? Hvor mange økter i uka, osv? 

Programmet er for dedikerte treningsentusiaster (over snittet seriøse mosjonister), som vil vie 12 uker til muskelbyggende trening.

The Tank består av 3 ulike treningsfaser, som alle er lagt opp til stimulere musklene maksimalt. 

Du får brynet deg på de mest effektive muskelmetodene og får god variasjon i øvelser, slik at du både får treningseffekten du er ute etter (muskelvekst), og unngår å bli lei underveis (nok variasjon).

Selv om hovedmålet med programmet er muskelvekst, har mange deltagere erfart og rapportert god økning også i maksstyrke (i baseløft som knebøy, markløft og benkpress). Baseløft utgjør en liten del av programmet, men maks-trening av disse øvelsene, er ikke i fokus i The Tank. 

Hvorfor trene programmet?

Om du aldri har klart å bygge muskler og/eller mangler et konkret treningsopplegg som retter seg mot muskelvekst, er The Tank løsningen for deg. 

Programmet er enkelt å forstå og kan følges av alle som har et mål om å legge på seg muskler. 

Hva trenger du av utstyr? 

The Tank krever at du har tilgang på grunnleggende treningsutstyr for styrke.

Det vil si: en vektstang, vektskiver,  frivekter, en justerbar treningsbenk og et rack. Har du tilgang på et kabeldrag og treningsstrikker er det et pluss. 

Om du oppdager at du mangler noe underveis, kan du ta kontakt for å finne alternative øvelser (alt kan løses!). 

Hva får du etter bestilling? 

Etter bestilling får du tilgang på programmet i medlemsportalen på denne siden. 

Når du logger deg inn får du tilgang på PDF-filen som inneholder programmet og alt du trenger av forklaringer (programmet kan du naturligvis også printe ut og ta med på trening). 

100% fornøyd garanti 

En av mine kjerneverdier er at du skal like og ha utbytte av det du kjøper fra meg. Derfor får du en 100% fornøyd-garanti med på kjøpet. Det vil si at du kan prøve programmet i 30 dager før du bestemmer deg. Er ikke programmet for deg, kan du sende meg en e-post til coachsan@gmail.com så får du betalingen refundert. 

Watch Intro Video

Se video

The Tank: programmet som bygger muskler!

12 uker med muskelfokusert trening = en muskuløs velfungerende kropp. DET er hva The Tank gir deg, om du følger programmet 100%.