Hva er StyrkeCoach Grunnkurs, hvorfor ta det, og hvem er det for?

StyrkeCoach Grunnkurs er et 10-ukers onlinekurs som lærer deg alt du trenger å vite for å trene kroppen sterk og skadefri.

Resultatet av denne type trening, er at kroppen føles bra både under og etter trening! Dette er kritisk for dine kunders suksess, som igjen er kritisk for at du skal lykkes som trener! Vinn-vinn!

Kurset er for deg som Personlig Trener som vil bli SPESIALIST på styrketrening (så du blir trygg i rollen som PT).

Kurset er også for deg som mosjonist eller idrettsutøver som vil kvalitetssikre din egen trening (så du blir sterk og skadefri og kan prestere på ditt beste)

Etter StyrkeCoach Grunnkurs har du lært korrekt treningsteknikk i alle fundamentale øvelser og bevegelseskategorier, hvilke øvelser som passer best ved ulike problemstillinger (rygg-, skulder- og knesmerter), og du har lært hvordan du lager effektive treningsprogrammer

Kort fortalt lærer du HVORDAN du skal trene hele kroppen på riktig måte i praksis, så du blir STERK, uten skade.

Etter du har innlært kursinnholdet i praksis, blir du trygg, sterk og selvsikker som Personlig Trener. 

Jeg håper vi sees på innsiden! 

Sterk hilsen Eirik Sandvik, Grunnlegger av StyrkeCoach

Hvem kurset IKKE er for:

Om du ikke liker å jobbe selvstendig eller ikke ønsker å bruke tid på å innlære og terpe på treningsteknikk i praksis, er ikke dette kurset for deg. Skal du bli spesialist på styrketrening i praksis, må du jobbe for det.

Om du er ute etter mye teori og referanser til forskning, er heller ikke dette kurset for deg. 

Kurset er basert på min erfaring med styrketrening, og du får den kunnskapen som i min erfaring er viktigst for å trene deg selv og andre mennesker sterke UTEN skader. 

Er du fortsatt med på notene, og ønsker å lære hvordan trene deg selv og andre sterke og skadefrie, da kan du lese videre. 

Dette får du (kurset åpner 22. september):

 • 10 moduler med presise videoleksjoner som lærer deg alt du trenger å vite for å trene deg (og andre) sterk og skadefri. Klippene er rett på sak, så du kun lærer det du trenger å vite – slik at du raskest mulig lærer å trene riktig.

 • De 10 modulene er: Fundamentet, Oppvarming, Kjernetrening, Hofte- og Rumpetrening, Markløft (og varianter), Knebøy (og varianter), Benkpress (og varianter), Ekstra Beintrening, Ekstra Ovekroppstrening, Treningsprogrammering og Metoder.

 • 9 fullspekkede og illustrerende treningskompendier (PDF-filer) som komplementerer modulene. Disse går i dybden og fungerer som oppslagsverk når du trenger repetisjon og oppfriskning av kunnskap.

 • 10 uker personlig support fra Eirik Sandvik per e-post. Du kan i løpet av kursperioden stille så mange spørsmål du ønsker og jeg vil hjelpe deg så godt jeg kan.

Sagt av noen som har tatt kurset:

“Har selv tatt PT-utdanning, og følte at dette kurset ga meg mange svar som jeg stod igjen med etter fullført PT-utdanning. Kurset er fantastisk. Beste jeg har vert borti. Vil uten tvil anbefale dette kurset til dedikerte trenere/treningsentusiaster som er usikker på sin egen trening.”

PT, Sertifisert StyrkeCoach

Kim Joar Hide

“Vi har på ett år doblet medlemsmassen på Endo Gym etter at jeg tok StyrkeCoach-kurset til Eirik. Jeg får ofte tilbakemeldinger fra fornøyde medlemmer om hvor bra treningen virker. Endo Gym blir nå anbefalt av både leger og fysioterapeuter i området vårt.”

PT, Sertifisert StyrkeCoach

Vivian Coburn

“Det mest verdifulle med å ha gjennomført StyrkeCoach-kurset er at man med trygghet kan si at man har korrekt teknisk utførelse, noe som gjør at man unngår å trene på seg skader. Istedenfor blir man sterk og skadefri. Ved å ta kurset til Eirik vil du tilegne deg både en teoretisk og praktisk kompetanse slik at du ikke trenger å bekymre deg for om du trener feil eller pådrar deg skader.”

PT, Sertifisert StyrkeCoach

Aslak Fjeld Skorpen

“Jeg er veldig glad for at jeg tok kurset, og føler jeg sitter igjen med mye mer enn det jeg fikk under PT-utdanningen min. StyrkeCoach-kurset dekker det du trenger for å kunne starte som PT og føle deg trygg innen fagfeltet ditt, og gir deg verktøyene du trenger for å screene kundene og gi gode korrigeringer enten verbalt, visuelt eller ved kontakt.”

PT, Sertifisert StyrkeCoach

Synne Ripe

“Kurset var som forventet; nyttig info forklart på en lettfattelig måte. Først og fremst har min teknikk blitt utrolig mye bedre, men både min mann, sønn og flere kunder har forbedret teknikken under mitt oppsyn. Jeg vil fortsette å coache! ”

PT, Sertifisert StyrkeCoach

Merete Faret

“Er du ut etter å skille deg i flokken når det gjelder kunnskap om teknikk, gå for dette kurset. Jeg anbefaler alle som ønsker å jobbe seriøst som trenere til å ta kurset (Gjerne også for de som ønsker å trene seg selv på egenhånd.)» Treningsindustrien trenger virkelig nye trenere med god kunnskap innenfor teknikk og skadeforebyggende trening, dette kommer til å bli etterspurt i fremtiden, tro meg! Kundene dine vil komme til å takke deg.»”

PT, Sertifisert StyrkeCoach

Dag Kjetil Kristiansen

“Det er rett og slett alt vi IKKE lærte på PT-kurset på NIH og mye mer konkret enn noe av det vi lærte på NTNU. Dette er rett og slett unikt i sitt slag, og meget viktig for absolutt alle som jobber med trening.”

Personlig Trener

Alanna Kingsrød

“Kurset er veldig omfattende, lærerikt og man lærer mer utover hva et PT studie kan gi. Brikkene faller mer på plass ved å ta StyrkeCoach i etterkant av et PT studie eller lignende. Anbefaler virkelig kurset! Det har hjulpet med å få på plass brikkene, til å bli en bedre trener og samtidig se mer helhetlig på styrketrening og kropp.» Ting forklart på en veldig forståelsesfull måte. Det blir ikke pakket inn i finesser, men forklart på en folkelig måte. Dette er også noe jeg har fått høre fra de jeg har coachet på et senere tidspunkt. At jeg er enkel å forstå. Det tror jeg er mye takket være måten ting blir formulert på underveis i Styrkecoach-kurset.”

PT, Sertifisert StyrkeCoach

Catharina Nerland

“Det er superenkelt som PT å gjøre kundene sine slitne så de omtrent kryper ut døra etter timen. Det er en HELT annen ting å få dem til å trene BEDRE. Etter jeg tok StyrkeCoach-kurset forstod jeg (endelig) forskjellen på det å trene for prestasjon og det å «trene for å trene.”

Sertifisert StyrkeCoach

Guro Fuhr Gundersen

“Takk for hjelpen med å ligge et STORT steg foran de andre PT-ene. Kurset er et bevis på at det er ikke tilstrekkelig med kun en PT-utdannelse for å gjøre treningsopplegget så trygt og effektivt som mulig! ”

Personlig Trener

Laura K. Helland

“Min personlige mening er at dette burde vært obligatorisk for alle som har noe med hjelpe å folk å bli skadefrie å gjøre. Dette er KvalitetsKontroll! Tusen takk for at du har skapt StyrkeCoach, Eirik. Har stor tro på at i fremtiden, når StyrkeCoach har vokst og blitt mye større, vil en se mye mindre tilfeller av sykemeldinger, arbeidsskader/plager hos folk som har hatt timer hos en Sertifisert StyrkeCoach. ”

PT, Sertifisert StyrkeCoach

Lars Olaf Kannelønning

“Det viktigste jeg lærte av StyrkeCoach-kurset var evnen til å se manglene i teknikken, og hvordan rette opp i dette med enkle grep. Dette kurset anbefales varmt. I norsk målestokk tror jeg ikke det finnes noen ved siden av eller over når det kommer til å forstå styrketrening og teknikk slik Eirik forstår og evner å formidle. Baseløft og styrketrening er ikke rakettforskning, men inntil jeg møtte Eirik så trodde jeg det selv. Nå snart tre år etterpå har jeg sagt opp jobben min for å praktisere som StyrkeCoach på fulltid.”

PT, Sertifisert StyrkeCoach

Tor Erik Stavå

FAQ

 • Hva er StyrkeCoach Grunnkurs?

  StyrkeCoach Grunnkurs er et onlinekurs som lærer deg alt du trenger å vite for å trene kroppen sterk og skadefri.

 • Hvem kan ta kurset?

  Kurset er for deg som Personlig Trener som vil bli SPESIALIST på styrketrening. Kurset er også for deg som mosjonist eller idrettsutøver som vil kvalitetssikre din egen trening så du blir sterk og skadefri.

 • Hvor lenge varer kurset?

  Onlinekurset er lagt opp til å vare i 10 uker, men du får tilgang til kursportalen i 12 mnd. (innholdet kan du laste ned, for evig eie). Om du vil kan du gå igjennom innholdet så raskt du selv ønsker. For å lære best mulig anbefaler jeg derimot at du bruker en uke på hver modul, slik at du får god tid til å praktisere innholdet og la det synke inn.

 • Hvordan foregår kurset? Må jeg møte opp noe sted?

  Kurset er 100% online, som vil si at du finner all informasjon i kursportalen du får tilgang på etter bestilling. Du må ikke møte opp fysisk noe sted.

 • Hva kan jeg bruke kurset til?

  Kurset er en spesialisering på styrketrening/skadeforebyggende styrketrening. Jobber du allerede som personlig trener, coach eller behandler, vil kurset gi deg et nytt verktøy til fordel for dine kunder. Dette gjør at du kan tilby kvalitetssikret styrketrening til kundene dine, som mange trenere og coacher (som har tatt kurset) gjør den dag i dag. For din egen del, kan du bruke kurset til å trene deg selv sterk uten å gå på de klassiske skadene og problemene mange går på, grunnet mangel på kunnskap. Kurset lærer deg å trene styrke på riktig måte, slik at treningen gir den effekt den er ment å gi: Gjøre deg sterk, uten skade.