Hvem er programmet for?

Online treningsprogrammet Sterk Uten Skade er for mosjonister og utøvere som vil ha en konkret oppskrift på hvordan trene kroppen sterk UTEN skade.

Programmet er for deg som er lei av å få vondt under eller etter trening, og som nå KUN vil ha øvelser som gjør deg sterk med MINIMAL risiko for skade. 

Sterk Uten Skade er for deg som vil lære hvordan trene alle de grunnleggende styrkeøvelsene 100% teknisk riktig, slik at du blir TRYGG på det du gjør når du trener. 

Treningsprogrammet Sterk Uten Skade er rett og slett en konkret OPPSKRIFT på hvordan gå ifra en svak og smertefull kropp, til en sterk, frisk og skadeFRI kropp. 

Alt er gjort så ENKELT som mulig for at du RASKEST mulig skal bli sterk og skadefri. 

Etter bestilling får du et konkret treningsprogram du kan ta med deg på trening og jeg VISER deg hvordan du skal trene ALLE øvelser teknisk RIKTIG.

Sterk hilsen Eirik Sandvik

Dette får du etter bestilling:

  • Nedlastbar PDF av treningsprogrammet STERK UTEN SKADE, et treningsprogram som tar deg STEG-FOR-STEG til en sterk og skadefri kropp: programmet inneholder ALL info du trenger for å trene deg selv på egenhånd (programmet krever kun tilgang på grunnleggende treningsutstyr som vektstang, frivekter og en treningsbenk - ved behov får du hjelp til å finne alternativer)

  • INSTRUKSJONSKLIPP av 25 øvelser (oppvarming- og styrkeøvelser): klippene er korte og presise slik at du lærer så RASKT og ENKELT som mulig hvordan du skal trene øvelsene teknisk riktig i praksis

  • Du får ALTERNATIVE ØVELSER til hovedøvelsene, slik at du kan TILPASSE treningen om du skulle ha problemer med korsrygg, skulder eller kne.

  • Du får en konkret OPPSKRIFT på hvordan du trener kroppen sterk og skadefri (en oppskrift du kan bruke når du trenger det, resten av ditt liv)