Til personlige trenere, coacher, behandlere og dedikerte treningsentusiaster:

Er du klar for å bli TRYGG PÅ STYRKETRENING, så du kan trene deg selv (og dine kunder) STERK og GJENNOMTRENT, UTEN skader og smerter? 


StyrkeCoach (SC) Sertifiseringskurs er det første online-kurset dedikert til å lære deg korrekt prestasjonsfremmende og skadeforebyggende treningsteknikk og metodikk, som fører til optimale treningsresultater i praksis.

Utviklet av Eirik Sandvik, Det Komplette StyrkeCoach Systemet som garantert vil hjelpe deg med å trene deg selv og dine kunder sterke, uten skader, så både du og de kan fungere og prestere optimalt, når det virkelig gjelder.

Lær de 3 «hemmelighetene» 
som gjør kroppen
STERK og GJENNOMTRENT
 UTEN skader og smerter.

Fra kontorpulten til Eirik Sandvik
7. januar 2020.


Hei, det er Eirik Sandvik her, og jeg går som vanlig rett på sak. 

Det finnes i prinsippet ingen hemmeligheter når det kommer til trening...

MEN... 

Alt du enda ikke vet om, eller ikke klarer å utøve på riktig måte i praksis, forblir en «hemmelighet» inntil du virkelig KAN det. 

Så, hva er nå disse «hemmelighetene» spør du kanskje nå?

De som alltid står bak optimale treningsresultater, og som du må mestre, enten du skal trene deg selv eller kundene dine sterke uten skader.

Jeg er glad du spurte, for disse hemmelighetene skal jeg nå forklare.

HEMMELIGHET 1: Skal du BLI STERK, må du mestre treningsteknikkene.


Enkelt sagt, "the devil is in the details".

Uuavhengig av hva målet ditt er med styrketrening, er det EN ting som alltid avgjør om effekten blir som ønsket, eller om treningen fører til problemer (skader, smerter og treningsavbrekk). 

Denne «ene» tingen, handler om treningsteknikk

Når du mestrer treningsteknikk, på en GRUNDIG måte i praksis, vil treningen alltid bygge deg opp, sterk. Om du mangler evnen til å omsette teoretisk forståelse til praktisk detaljkunnskap, vil styrketreningen føre til probemer, før eller senere. Alltid.

HEMMELIGHET 1: Du MÅ kunne trene med og lære bort korrekt treningsteknikk i alle fundamentale styrkeøvelser og bevegelser du trener selv og/eller bruker på kundene dine, på en grundig måte.


 

HEMMELIGHET 2: Skal du UNNGÅ SKADENE, må du kunne identifisere og korrigere treningsfeilene


«En liten tue kan velte et stort lass.»

SMÅ treningsfeil du ikke klarer å identifisere og fange opp, vil enten akutt, eller over tid, påføre deg selv eller de du trener, problemer. 

Evnen til å SE hva som foregår med alle ledd under styrkeøvelser, er en KRITISK egenskap å mestre, skal treningen foregå på en TRYGG måte. 

Mange som starter å trene, både seg selv og andre, mangler "ØYET" til å avdekke det som ikke skal skje når kroppen belastes med vekter. 

Denne belastningen som påføres kroppen under øvelser som knebøy, markløft, benkpress og andre styrkeøvelser, både KAN og VIL skade kroppen, om leddene blir belastet på FEIL måte. 

Unntak finnes, men det ER en grunn til at mange får vondt av og blir skadet av å trene styrke, og hovedårsaken er at små eller store treningsfeil aldri er blitt avdekket før problemet, smerten eller skaden er blitt en realitet. 

HEMMELIGHET 2: Du MÅ kunne identifisere og korrigere skadelige treningsfeil, store som små.  


 

HEMMELIGHET 3: Skal du BLI KVITT SMERTENE, må du kunne KORRIGERE UBALANSER.


«Kroppen er ikke sterkere enn sitt svakeste ledd»

Smerter i kroppen, enten de sitter i korsryggen, i skuldern, i hofta, nakken eller i kneet, kan ha mange ulike årsaker...

Men, svært ofte ligger problemet i UBALANSER i kroppen, som vil si at områder enten er for stramme og komprimerte, for svake, eller en kombinasjon av begge deler. 

Når man trener med svakheter, stramheter og ubalanser, vil kroppen ende opp med å kompensere (bevege seg på mindre gode måter) når man trener. Konsekvensen av dette er feilbelastning og overbelastning, med det endelige utfallet at kroppen FÅR VONDT!

Oversette svakheter og ubalanser er roten til svært mange skader og kroniske smerter som mennesker dessverre lever med og plages av. 


Når du vet hvilke knapper du skal trykke på og hvordan bruke øvelser og metoder på en effektiv måte i praksis, vil du kunne løse de fleste problemer og bli kvitt de fleste smerter. 

HEMMELIGHET 3: Du MÅ kunne korrigere UBALANSER i kroppen ved å bruke de riktige verktøyene, til riktig tid, på riktig måte.


 


Når du mestrer disse 3 elementene
er du blitt spesialist i praksis
og du besitter KOMPETANSEN
og de praktiske ferdighetene 
til å trene kroppen sterk og gjennomtrent
uten skader og smerter.


Når du melder deg på StyrkeCoach Sertifiseringskurs,
får du tilgang på Det komplette StyrkeCoach Systemet,
som lærer deg å mestre disse 3 elementene i praksis.

 


Vil bli spesialist på styrketrening?
Lære hvordan trene kroppen STERK?
Og gjennomtrent? 
Og det, uten skader og smerter?


Da er du velkommen til å lese videre.

For den muligheten ligger foran deg nå.

Hei, jeg er Eirik Sandvik og jeg har jobbet profesjonelt som StyrkeCoach i over 12 år. 


Når jeg snakker med personlige trenere, coacher, utøvere og treningsentusiaster, dukker det nesten alltid opp spørsmål av denne typen:

 • «Hva skal jeg gjøre når jeg (og/eller mine kunder) får...
  ...vondt i ryggen under og etter trening av knebøy og markløft?
  ...vondt i skuldern av å trene benkpress, pushups, skulderpress og andre overkroppsøvelser?
  ...vondt i knærne av øvelser som knebøy, utfall, annen beintrening, samt løping og idrett?

 • «Hvordan vet jeg...
  ...hvilke øvelser som passer best for hvem?
  ...når jeg burde velge alternative øvelser til baseløftene?

 • «Hvordan lager jeg treningsprogrammer som gjør kundene mine sterke, samtidig som de unngår skadene?

 • «Hva konkret skal jeg gjøre for å bli kvitt...
  ...skuldersmerter?
  ...knesmerter?
  ...ryggsmerter? 

Med andre ord: alle vil vite HVORDAN man trener kroppen STERK og GODT TRENT, uten å gå på skadene, og alle vil vite HVA man skal gjøre for å BLI KVITT SMERTER i kroppen om de først oppstår.


Dette er type spørsmål som kommer fra trenere og utøvere som ofte har trent lenge og som kan det aller meste. De har god oversikt på de mest effektive øvelsene, metodene og strategiene i treningsverden og vet hvordan de skal trene seg selv og kundene sine på en effektiv måte. 

Likevel er det noe som gjør at mange av dem sitter igjen med en følelse av at det er noe som mangler. Oftere enn de liker å innrømme, dukker det opp problemer i form av skader, smerter, og avbrekk i treningsprosessen, som gjør at de selv og kundene deres, ikke får resultatene de vil ha.

Etter å ha jobbet med flere hundretalls trenere, utøvere, mosjonister og treningsentusiaster, på alle nivåer, har jeg kommet frem til følgende konklusjon: 

Det STØRSTE PROBLEMET i treningsbransjen er at de fleste personlige trenere, coacher og utøvere mangler den tekniske detalj-kunnskapen som trengs for å trene kroppen sterk UTEN å fremprovosere skader og kroniske smerter i treningsprosessen.

Jeg har brukt de siste 12 årene på å utvikle og teste et treningssystem som gir deg verktøyene du trenger for å trene styrke på en måte som gjør kundene dine sterke, uten skadene. 

Og nå har jeg for første gang gjort dette systemet tilgjengelig via BÅDE tekst OG videoformat, slik at du får tilgang på ALL informasjonen du trenger for lære å trene deg selv og andre på riktig måte, ONLINE, og kan studere systemet hjemme hos deg selv!

 

Introduserer for første gang...

StyrkeCoach Sertifiseringskurs
- 100% online!

 

Her er hva noen av de som har kjøpt og brukt StyrkeCoach-kurset sier...

«Mine forventninger til kurset var ganske høye etter at du forklarte at dette kom til å bli Norges beste kurs innen skadeforebyggende styrketrening, men det har absolutt møtt mine forventninger også. Og jeg har nok lært mer enn jeg trodde jeg kom til å lære. Vi har på ett år doblet medlemsmassen på Endo Gym etter at jeg tok styrkecoach kurset til Eirik. Jeg får ofte tilbakemeldinger fra fornøyde medlemmer om hvor bra treningen virker. Endo Gym blir nå anbefalt av både leger og fysioterapeuter i området vårt.»


– Hilsen Meget fornøyd Sertifisert Styrkecoach Vivian Coburn, Endo Gym

«Jeg er veldig glad for at jeg tok kurset, og føler jeg sitter igjen med mye mer enn det jeg fikk under PT-utdanningen min. StyrkeCoach-kurset dekker det du trenger for å kunne starte som PT og føle deg trygg innen fagfeltet ditt, og gir deg verktøyene du trenger for å screene kundene og gi gode korrigeringer enten verbalt, visuelt eller ved kontakt.»


– Synne Ripe, Verdensmester i Functional Fitness, Sertifisert StyrkeCoach

«Det mest verdifulle med å ha gjennomført StyrkeCoach-kurset er at man med trygghet kan si at man har korrekt teknisk utførelse, noe som gjør at man unngår å trene på seg skader. Istedenfor blir man sterk og skadefri. Jeg møter veldig mange som er usikre på teknikk og velger derfor å ikke kjøre øvelser som markløft pga. frykten for å skade ryggen. Ved å ta kurset til Eirik vil du tilegne deg både en teoretisk og praktisk kompetanse slik at du ikke trenger å bekymre deg for om du trener feil eller pådrar deg skader.»


– Aslak Fjeld Skorpen, Sjef Militærpolitiet Bodø, Sertifisert StyrkeCoach

«Det er superenkelt som PT å gjøre kundene sine slitne så de omtrent kryper ut døra etter timen. Det er en HELT annen ting å få dem til å trene BEDRE.» Etter jeg tok StyrkeCoach-kurset forstod jeg (endelig) forskjellen på det å trene for prestasjon og det å «trene for å trene».


– Guro Fuhr Gundersen, Sertifisert StyrkeCoach

«Det viktigste jeg lærte av StyrkeCoach-kurset var evnen til å se manglene i teknikken, og hvordan rette opp i dette med enkle grep. Dette kurset anbefales varmt. I norsk målestokk tror jeg ikke det finnes noen ved siden av eller over når det kommer til å forstå styrketrening og teknikk slik Eirik forstår og evner å formidle. Baseløft og styrketrening er ikke rakettforskning, men inntil jeg møtte Eirik så trodde jeg det selv. Nå snart tre år etterpå har jeg sagt opp jobben min for å praktisere som StyrkeCoach på fulltid.»


– Tor Erik Stavå, Sertifisert StyrkeCoach

«Med dette kurset blir jeg en mye bedre trener og coach! Og var aldri i tvil om at jeg kom til å bli det, etter å siste tiden (årene) har fulgt Eirik sine tips, råd og retningslinjer for teknikk m.m i forbindelse med styrketrening og de gode baseøvelsene. Mine PT klienter er veldig fornøyde, siden de nå får direkte og effektive råd for fremgang, for ikke å snakke om innlæring av mye bedre og skadeforebyggende teknikk. Og best av alt er at de skjønner det bedre! Jeg er kjempefornøyd!


– Nina Furseth, Total Fitness Coach

«Takk for hjelpen med å ligge et STORT steg foran de andre PT-ene. Kurset er et bevis på at det er ikke tilstrekkelig med kun en PT-utdannelse for å gjøre treningsopplegget så trygt og effektivt som mulig!»


– Laura K. Helland, Personlig Trener

«Kurset er veldig omfattende, lærerikt og man lærer mer utover hva et PT studie kan gi. Brikkene faller mer på plass ved å ta StyrkeCoach i etterkant av et PT studie eller lignende. Anbefaler virkelig kurset! Det har hjulpet med å få på plass brikkene, til å bli en bedre trener og samtidig se mer helhetlig på styrketrening og kropp. Ting forklart på en veldig forståelsesfull måte. Det blir ikke pakket inn i finesser, men forklart på en folkelig måte. Dette er også noe jeg har fått høre fra de jeg har coachet på et senere tidspunkt. At jeg er enkel å forstå. Det tror jeg er mye takket være måten ting blir formulert på underveis i Styrkecoach-kurset.


– Catharina Nerland, Sertifisert StyrkeCoach & Personlig Trener

«Min personlige mening er at dette burde vært obligatorisk for alle som har noe med hjelpe folk å bli skadefrie å gjøre. Dette er KvalitetsKontroll! Da jeg mottok kursmanualene var det som med Newton og eplet som falt ned, ALT ble plutselig mer forståelig og en går ikke bare rundt og tror, en VET. Bare viktigheten i teknikk og videreføringen av kompetansen som StyrkeCoach-kurset vil gi, vil det nok gi et bra byks til å få flest folk som har skadet seg til å bli friskere…Det er klart mangler i treningsbransjen og særlig nå når trening holder på og ta veldig av er det StyrkeCoach som virkelig trengs for å få folk inn på en riktig og skadefri vei! Tusen takk for at du har skapt StyrkeCoach, Eirik. Har stor tro på at i fremtiden, når StyrkeCoach har vokst og blitt mye større, vil en se mye mindre tilfeller av sykemeldinger, arbeidsskader/plager hos folk som har hatt timer hos en Sertifisert StyrkeCoach.


– Lars Olaf Kannelønning, Sertifisert StyrkeCoach

«Var helt sikker på at kurset kom til å være bra, men ble skikkelig overrasket over HVOR bra det faktisk er! Det har lært meg masse, og skal bruke det til å bli en enda bedre coach!» Har lenge selv slitt med vond skulder, og nå er jeg smertefri! Det er egentlig bare ett ord å si: Fantastisk! Kursmanualene er enkelt forklart med flotte bilder som forklarer masse og som ikke er «søvndyssende» som mye annet fagstoff gjerne er. Jeg digger manualene, de er allerede litt utslitt og skitne av å ha blitt med overalt! Eirik, dette er virkelig et fantastisk konsept! Er blown away over alt jeg har lært (og alt jeg ikke kan enda) Tommel`n opp.


– May Britt Tronvik, Sertifisert StyrkeCoach, Personlig Trener

«Det er rett og slett alt vi IKKE lærte på PT-kurset på NIH og mye mer konkret enn noe av det vi lærte på NTNU. Dette er rett og slett unikt i sitt slag, og meget viktig for absolutt alle som jobber med trening.»


– Alanna Kingsrød, Personlig Trener

«Kurset var som forventet; nyttig info forklart på en lettfattelig måte. Først og fremst har min teknikk blitt utrolig mye bedre, men både min mann, sønn og flere kunder har forbedret teknikken under mitt oppsyn. Jeg vil fortsette å coache!» Har spesielt tatt til med fokuset på viktigheten av oppspenn i ryggen, prinsippet om at “less is more” og plassering av albuene i flere øvelser. Jeg gleder meg til dine neste utgivelser, for jeg tror ikke du har tenkt å gi deg ennå. I en jungel av info, har jeg funnet min “muse”. Stå på! Veldig bra og veldig fornøyd!


– Merete Faret, Sertifisert StyrkeCoach og PT

«Er du ute etter å skille deg ut i flokken når det gjelder kunnskap om teknikk, gå for dette kurset. Jeg anbefaler alle som ønsker å jobbe seriøst som trenere til å ta kurset (Gjerne også for de som ønsker å trene seg selv på egenhånd.) Treningsindustrien trenger virkelig nye trenere med god kunnskap innenfor teknikk og skadeforebyggende trening, dette kommer til å bli etterspurt i fremtiden, tro meg! Kundene dine vil komme til å takke deg.


– Dag Kjetil Kristiansen, Sertifisert StyrkeCoach og PT

Å være istand til å identifisere skadelige treningsfeil og å kunne korrigere og tilpasse trening på en presis og riktig måte i praksis, er nærmest «urettferdig» ovenfor de som ikke kan det, og er hva som vil gjøre at du skiller deg ut i mengden når det gjelder kvalitetsarbeid. 
 

DETTE LÆRER DU:

 
Her er bare en liten del av hva du vil lære i StyrkeCoach Sertifiseringskurs:
 
 • Hvordan du trener deg selv, og andre, STERK og GJENNOMTRENT, via korrekt treningsteknikk i baseløftene og alle grunnleggende styrkeøvelser. Gjennom mitt arbeid med alt ifra eliteutøvere som presterer i verdenstoppen, til treningsentusiaster og mosjonister som sliter med skade- og smerteproblematikk, er det EN ting som alltid har lagt fundament for å trene kroppen sterk og frisk. Den ene tingen er korrekt og tilpasset treningsteknikk. Skal du trene deg selv og andre sterk på en optimal måte (som vil si uten skader og smerter), er riktig treningsteknikk det aller viktigste. I sertifiseringskurset lærer jeg deg alt du trenger å vite om treningsteknikk, så du kan trene styrke på riktig måte i praksis.
   

 • De BESTE treningsmetodene og hvordan du lager EFFEKTIVE treningsprogrammer som gjør deg (og kundene dine) STERKEST MULIG. Skal du trene deg selv og andre sterkest mulig, er det ikke nok å bare kjenne til hvilke øvelser som er gode og hvordan trene dem på riktig måte. Du er også nødt til å kunne sette øvelser i et balansert system og ikke minst trene øvelsene på riktig måte, basert på grunnleggende prinsipper og de mest effektive treningsmetodene. I kurset lærer du hvordan du setter opp og tilpasser dine egne treningsprogrammer, slik at du alltid har konkrete oppskrifter tilgjengelig som du kan bruke og tilpasse til ditt eget behov. 
   

 • Du lærer ALLE DE VANLIGSTE TRENINGSFEILENE, og hvordan korrigere dem i praksis. Svært mange skader seg på grunn av feiltrening. Som personlig trener og/eller coach er du nødt til å kunne identifisere NÅR det skjer og HVA som skjer, slik at du kan ta nødvendige grep, FØR skaden skjer. Mange trenere kjenner dessverre ikke til grunnleggende treningsfeil eller vet hvordan de skal korrigere dem om de oppstår, og dette er (fortsatt) et av de største problemene i treningsbransjen hva gjelder skader og smerter i forbindelse med trening. I sertifiseringskurset lærer du alle de typiske treningsfeilene og hvordan du innlærer korrekt teknikk, slik at du alltid vet NÅR og HVORDAN korrigere treningen.
   

 • De beste alternativene til baseløft og «klassiske» styrkeøvelser, så du kan TRENE RUNDT SKADER, smerter og problemområder og samtidig oppnå optimal treningseffekt. Mange tror at optimale resultater med styrketrening kun skjer om man trener med bestemte øvelser. DET er feil. Har du eller kunden problemområder, en skadehistorikk eller en kroppsform som ikke passer med bestemte øvelser, vil det å fortsette å trene disse øvelsene, KUN gjøre mer skade og vil være det MINST optimale du kan gjøre–og en sikker vei til å tape kundens tillit. Skal du trene deg selv og andre mennesker sterk uten skade (aka. optimalt), er du ofte NØDT til å bruke alternative øvelser. De mest effektive alternative øvelsene, lærer du i sertifiseringskurset.
   

 • Du lærer OPTIMAL OPPVARMING, KJERNETRENING og RUMPETRENING, områder som ofte blir oversett, men som er KRITISK for både styrke, helse og prestasjon. Det er mange som går rett igang med styrketrening, UTEN først å ha tatt hensyn til de typiske problemområdene den moderne hverdagen skaper for de aller fleste. Siden vi sitter for mye og beveger oss for lite, har kroppen behov for oppvarming og klargjøring, i tillegg til spesifikk opptrening av fundamentale områder. Kjernetrening og rumpetrening er kritisk, ikke bare for å bli sterkest mulig, men også for å UNNGÅ skader og smerter i treningsprosessen. I sertfifiseringskurset lærer du alt du trenger å vite om Oppvarming, Kjernetrening og Rumpetrening.
   

 • Hvordan rehabilitere og BLI KVITT RYGG-, KNE- og SKULDERSMERTER. Det er ikke til å komme unna at mange sliter med smerter som enten kommer av og til, eller som er av den kroniske sorten. Mange oppsøker en trener eller coach KUN for å bli kvitt vondter i kroppen og da er det viktig å kunne håndtere dette på en smart og effektiv måte. De fleste er usikre på hvordan de løser smerteproblematikk, ofte i troen på at de kan gjøre mer skade. Sannheten er at de aller fleste problemer kan løses via presise og effektive strategier og metoder, og disse lærer du i sertifiseringskurset. 
   

 • Du får den tekniske spesialkompetansen du trenger for å BLI BEDRE I JOBBEN DIN som personlig trener, coach eller behandler. Den praktiske verdien av StyrkeCoach Sertifiseringskurs er at du kan trene deg selv, og andre, til optimale treningsresultater, uavhengig av treningsbakgrunn, skadehistorikk, og målsetninger, fordi du forstår HVA du skal gjøre og HVORDAN du skal gjøre det i praksis. Du blir TRYGG på din egen trening, og trygg i opptreningsprosessen av andre du trener. Du blir STERKEST mulig med den kroppsformen du har og du lærer hvordan du UNNGÅR skader. Enkelt sagt lærer du hvordan du skal OPTIMALISERE DIN EGEN OG ANDRES TRENING. Endestasjonen er at du blir spesialist i praksis og du får en kunnskap du kan bruke igjen og igjen, for resten av livet ditt. 

Ta trener-jobben din til nye høyder.
Hjelp kundene dine med å bli sterke og gjennomtrente,
UTEN skader og smerter, 
så de får RESULTATET DE FORTJENER!


Uten et fast grep om hvordan trene styrke på riktig måte i praksis, er det nærmest umulig å være den beste personlige trener'n eller coachen du kan være. 

Jeg har samlet all den nødvendige informasjonen som får personlige trenere, eliteutøvere og treningsentusiaster til å prestere på sitt beste, og satt det sammen til 13 treningsmoduler, som er enkle å følge og lære i praksis. Og det er disse treningsmodulene du får tilgang til på innsiden av StyrkeCoach Sertifiseringskurs.

Det du lærer, er teknikker, øvelser, strategier og metoder som fungerer i praksis og som du kan bruke for din egen del og/eller I DIN JOBB som personlig trener, coach eller behandler. 

StyrkeCoach Sertifiseringskurs er enkelt og greit for deg som vil gi det beste innen styrke og skadeforebyggende trening til deg selv og kundene dine.


Modulene og innholdet i Sertifiseringskurset utgjør systemet jeg har brukt hele min karriere på å teste og utvikle. Dette systemet lærer deg hvordan du trener deg selv og andre STERK og GJENNOMTRENT uten skader, og i tillegg lærer du helt konkret hvordan du hjelper kundene dine med å BLI KVITT kroniske smerter. 

Fra Personlig Trener Fredrik Bergstrøm:

«Jeg har ett eksempel som jeg har lyst til å ta opp.
Jeg fikk en kunde inn til meg som var i en ulykke for snart 15 år siden. Han har sliti med skulder- og nakkesmerter siden, gått til behandling frem og tilbake, ikke hatt noe bedring...
Etter jeg har brukt rehab-metodene og opptreningsmetodene som jeg har lært i StyrkeCoach-kurset, så kom kunden nå etter 6 uker og fortalte at han nå var helt bra i skuldre og nakke. Det syns jeg sier sitt om hvor bra dette kurset er.» 

*|END:WEB_VIDEO|*
– Fredrik Bergstrøm, Personlig Trener

DETTE FÅR DU NÅR DU MELDER DEG PÅ
STYRKECOACH SERTIFISERINGSKURS - 100% ONLINE


Det Komplette StyrkeCoach Systemet

Det Komplette StyrkeCoach Systemet 

BESTÅR AV 13 KOMPLETTE TRENINGSMODULER SOM LÆRER DEG ALT DU TRENGER Å VITE FOR Å TRENE MENNESKEKROPPEN STERK OG GJENNOMTRENT UTEN SKADER, OG HVORDAN BLI KVITT TYPISKE SMERTER. 

De 13 treningsmodulene i Det Komplette StyrkeCoach Systemet er:

 1. Fundamentet: de grunnleggende teknikkene som må være på plass for å trene kroppen sterk uten skade
 2. Oppvarming: metodene og øvelsene som gjør kroppen klar for trening/styrketrening
 3. Rumpetrening: forståelsen og øvelsene for komplett utvikling av hoftene og rumpa.
 4. Kjernetrening: forståelse og øvelsene som sikrer ryggraden, og gjør kroppen best mulig rustet for å tåle trening, hverdag og idrett.
 5. Markløft: alt om teknikk, typiske feil, spesifikk oppvarming, varianter og alternativer til markløft
 6. Knebøy: alt om teknikk, typiske feil, spesifikk oppvarming, varianter og alternativer til knebøy
 7. Benkpress: alt om teknikk, typiske feil, spesifikk oppvarming, varianter og alternativer til benkpress
 8. Beintrening: hvordan trene lår og bein på en komplett måte (støtteøvelser og alternativer til baseløftene knebøy og markløft, deriblant de mest effektive ett-beinsøvelsene).
 9. Overkroppstrening: hvordan trene opp balansert styrke i overkroppen (press-øvelser, dra-øvelser, skuldre, bryst, rygg og armer). 
 10. Skuldersmerter: konkrete metoder, øvelser og strategier for å bli kvitt skuldersmerter
 11. Ryggsmerter: konkrete metoder, øvelser og strategier for å bli kvitt ryggsmerter
 12. Knesmerter: konkrete metoder, øvelser og strategier for å bli kvitt knesmerter
 13. Treningsprogrammering og Metoder: treningsprinsippene, de beste treningsmetodene og hvordan du lager dine egne effektive treningsprogrammer (med oppskrifter for alt ifra 2-5 treningsdager i uka)
Totalt får du:

– 3 timer med presis PRAKTISK treningskunnskap forklart og demonstrert av Eirik Sandvik i videoformat. Klippene er korte og presise, slik at du enkelt og oversiktlig kan lære og tilegne kursinnholdet, bit for bit.

950 sider med praktisk treningskunnskap som er enkelt forklart, fordelt over 12 treningskompendier/oppslagsverk–fullspekket med illustrasjonsbilder for å gjøre alt enklest mulig å forstå.

Modulene tar for seg det du trenger å vite for å mestre, eie og videreformidle nødvendig kunnskap om hvert emne. 
Mer informasjon om hver enkelt moduls innhold finner du lenger ned på siden.
 

I TILLEGG FÅR DU:

 

- 10 UKER MED PERSONLIG OPPFØLGING FRA EIRIK SANDVIK SÅ DU FÅR KVALITETSSIKRET DIN EGEN TRENINGSTEKNIKK OG TRENINGSFORSTÅELSE

Personlig oppfølging er ofte nødvendig for å at ting virkelig skal sitte, spesielt om du ikke allerede jobber som personlig trener og vet at du kan mestre i praksis, det du lærer i teorien. De 10 ukene starter fra påmelding og disse kan du benytte til å sende inn videoklipp av din egen eller dine kunders treningsteknikk for tilbakemelding og justering, eller for å få svar på spørsmål du har i forbindelse med kurset. 

- MULIGHETEN TIL Å BLI SERTIFISERT STYRKECOACH: OM DU ØNSKER Å JOBBE MED TRENING

Enten du er personlig trener, eller ønsker å trene deg selv korrekt, kan du tilegne deg denne kunnskapen. Om du ønsker å leve av dette, som jeg gjør, kan du velge å gå veien mot å bli sertifisert. Du er automatisk påmeldt sertifiseringstest ved registrering, og du velger selv om du kun ønsker å tilegne deg kunnskapen for å trene deg selv på en best mulig måte, eller om du ønsker å gå veien mot å bli sertifisert.

Sertifiseringstesten består av en teoretisk del og en praktisk del. I den teoretiske delen skal bevare relevante spørsmål i henhold til de de primære oppgavene en StyrkeCoach har og skal kunne mestre. I den praktiske delen skal du demonstrere at du eier god og riktig treningsteknikk i sentrale styrkeøvelser, via innsending av videoklipp av din egen teknikk. 

- DIPLOM DU KAN BRUKE SOM KVALITETSSTEMPEL PÅ DEG OG DINE TJENESTER I DIN MARKEDSFØRING 

Ved bestått eksamen vil du bli tildelt vårt diplom som du kan bruke for å markedsføre deg selv med vårt kvalitetsstempel som Sertifisert StyrkeCoach.

- OPTIMAL TRENINGSKUNNSKAP SATT I SYSTEM 

Om du bruker kurset for din egen del kan du forvente å kunne trene deg selv optimalt uten skader og smerter. Å TRENE OPTIMALT SELV.

Alt ifra forståelse av teknikk, til oppsett av treningsprogrammer, til rehabilitering av smerter er noe du vil mestre. Det samme gjelder selvsagt om du jobber som, eller vil jobbe som personlig trener. Kundene dine vil da være i tryggere hender enn noensinne. I tillegg vil du ha nødvendig kunnskap til å tjene mer og fremme deg selv og din ekspertise på en enda bedre måte enn tidligere

Du kan forvente…

- EKSEPSJONELLE RESULTATER

Om du følger det du får tilgang til gjennom modulene. Eksepsjonelle resultater som skaper en trofast kundebase, stor etterspørsel av nettopp DEG som trener, på grunn av ekspertisen du kan tilegne deg i dette kurset.

KURSET, hvis det du følger det til punkt og prikke, er som å ha en personlig trener, som viser deg og forklarer deg, øvelse for øvelse, slik at du EIER kunnskapen om hvorfor du trener slik og hvorfor du trener slik, som du igjen kan bruke på andre du måtte ønske å trene. Det finnes ikke noe lignende kurs som dette, satt i system på denne måten, på markedet i dag. Derfor har jeg lagd det.


NÆRMERE BESKRIVELSE AV KURSINNHOLD:

Modul 1: Fundamentet

I denne modulen lærer du de grunnleggende teknikkene som må være på plass for å kunne trene kroppen sterk og gjennomtrent med klassiske styrkeøvelser, uten å ta skade av treningen.


Du lærer fundamentet for skadefri styrketrening via:
 • 23 minutter med presis instruksjon, fordelt over 14 videoklipp.

Dette er noe av det du lærer:

 • De 5 kritiske posisjonene og teknikkene du må mestre for å kunne trene styrke på tryggest mulig måte.
 • Praktiske innlæringsøvelser for å trene opp og automatisere de viktige posisjonene.
 • De primære bevegelsene som må trenes for å gjøre kroppen sterk og gjennomtrent.
Den praktiske verdien av det du lærer er at:
 • Du forstår HVA som må på plass FØRST, før «vanlige» styrkeøvelser (som markløft, knebøy, benkpress, osv.) introduseres.
 • Du sitter på OPPSKRIFTEN til det tekniske fundamentet som ligger til grunn for trygg og effektiv styrketrening.
 • Du får MAKSIMALT utbytte av styrketrening, da alle styrkeøvelser bygger på og er avhengig av forståelse og mestring av det tekniske fundamentet. 
 • Du får god grunnleggende treningsforståelse, som gjør det enklere for deg å forstå styrketrening og nye øvelser.
 • Det blir ENKELT for deg å starte nye samarbeid, da det tekniske fundamentet er et universelt behov for alle som vil trene baseløft som knebøy, markløft, benkpress, roing, chin-ups/pull-ups, skulderpress og andre klassiske styrkeøvelser på en tryggest mulig måte.  

Modul 2: Oppvarming

I denne modulen lærer du hvordan varme opp og gjøre kroppen KLAR FOR TRENING, slik at du kan prestere best mulig på treningsøktene dine, med minst mulig risiko for skade.

 
Du lærer alt du trenger å vite om oppvarming via:
 • 37 minutter med presis instruksjon, fordelt over 27 videoklipp.
 • 80 sider med praktisk informasjon om oppvarming og oppvarmingsøvelser.
Dette er noe av det du lærer:
 • Hvorfor oppvarming er viktig for å prestere best mulig og for å unngå skader.
 • Tidseffektive oppvarmingsrutiner som gjør hele kroppen klar for trening og klar for å bli belastet med styrkeøvelser.
 • Hvordan du utfører egenmassasje for å løsne opp typiske problemområder og få kroppen til å bevege seg mer smidig og effektivt under trening.
 • Tøye-øvelsene du trenger for å løsne opp i typiske problemområder, stramme muskler og redusere muskelspenninger, slik at det blir enklere å utføre øvelser teknisk riktig.
 • Effektive mobiliseringsøvelser som trener opp og gjennvinner/forbedrer leddutslag i kroppen, slik at det blir enklere å både lære og trene med riktig teknikk. 

Den praktiske verdien av det du lærer er at:

 • Du vet HVA du skal gjøre og HVORDAN du skal varme opp hele kroppen, slik at den virkelig blir KLAR til  trening og klar til å belastes med vekter. 
 • Du og kundene dine vil prestere bedre på trening og ikke være like utsatt for skader som tidligere.
 • Kroppen vil føles bedre både under og etter trening.

Modul 3: Rumpetrening

I denne modulen lærer du hvordan du trener rumpa (og hoftene) slik at kroppen blir MER STABIL, STERKERE, og ikke minst, mindre utsatt for skade under trening. I tillegg vil det du lærer føre til at du får muskelkontakten du trenger for å bygge opp/utvikle setemusklene til det fulle!
 

Du lærer alt du trenger å vite om rumpetrening via:
 • 17 minutter med presis instruksjon, fordelt over 16 videoklipp.
 • 50 sider med praktisk informasjon om hofte- og rumpetrening.
Dette er noe av det du lærer:
 • Korrekt teknikk i de mest effektive rumpeøvelsene.
 • Hvilke oppgaver og roller setemusklene faktisk har og hvorfor det er viktig å trene opp området på riktig måte.
 • De tekniske treningsfeilene du må unngå.

Den praktiske verdien av det du lærer er at:

 • Maksimal utvikling av setemusklene: da muskelkontakten du trener opp, gjør alle andre øvelser rettet mot setemusklene, MER effektive.
 • Økt styrke i nærmest alle styrkeøvelser du kan tenke deg, da rumpa er kroppens kraftsenter.
 • Bedre stabilitet under styrketrening og spesielt baseløft som knebøy, markløft og utfallsøvelser. 
 • Redusert fremkomst av både rygg- og kneplager: da rumpa og hoftene i STOR grad påvirker både bekken, korsrygg, lårbein og kne.
 • For utøvere: en raskere og mer spenstig kropp.

Modul 4: Kjernetrening

I denne modulen lærer du hvordan du trener kroppens kjernemuskler på riktig måte, slik at du blir TRYGG på deg selv når du trener, blir STERKERE i baseøvelser og mindre utsatt for skade og smerter.

 
Du lærer alt du trenger å vite om kjernetrening via:
 • 20 minutter med presis instruksjon, fordelt over 19 videoklipp.
 • 79 sider med praktisk informasjon om kjernetrening.
Dette er noe av det du lærer:
 • HVA «kjernen» egentlig er og HVORFOR det er kritisk å trene opp evnen til å kontrollere ryggraden når du trener.
 • De beste og mest fundamentale øvelsene for å trene kjernen STERK.
 • De typiske – og ofte skadefremprovoserende – feilene mange gjør når de forsøker å trene opp kjernemusklene.
 • Hvordan du tener alle de gode kjerneøvelsene korrekt i praksis.
 • En rekke progresjoner og varianter av kjerneøvelser, slik at du kan starte der du eller kunden er i dag, og derfra har progresjoner nok til å trene kjernen effektivt resten av livet.

Den praktiske verdien av det du lærer er at:

 • Du og kundene dine blir sterkere i alle øvelser, da kjernemusklene er linken og kraftforsterker'n mellom bein/hofter og overkropp.
 • Skadeforebygging av korsrygg og knær spesielt, men også resten av kroppen, da kjernen er med på og påvirker alt du gjør med kroppen.
 • Det blir ENKLERE for kundene dine å både forstå og utføre styrkeøvelser, da en sterk og stabil kjerne gjør det enklere å bevege kroppen som en ENHET.

Modul 5: Markløft (og varianter)

I denne modulen lærer du hvordan bli sterkest mulig i markløft uten skader og smerter. I tillegg lærer du en rekke varianter av markløft, slik at du uavhengig av bakgrunn og skadehistorikk, kan trene opp styrke i den viktige hoftebevegelsen som markløft er et symbol på.
 

Du lærer alt du trenger å vite om markløft via:
 • Over 18 minutter med presis instruksjon, fordelt over 8 videoklipp.
 • 76 sider med praktisk informasjon om markløft.
Dette er noe av det du lærer:
 • Alt om teknikk i markløft, så du kan trene deg og kundene dine sterkest mulig uten skade.
 • Varianter av klassiske markløft, slik at du kan velge riktig type øvelse for deg og kundene dine. 
 • Hvordan du korrigerer problemer med mobilitet eller stabilitet, slik at du kan få alle kunder til å trene markløft med trygg teknikk.
 • Alle de typiske feilene du må kunne identifisere og hvordan du skal korrigere dem.

Den praktiske verdien av det du lærer er at:

 • Du blir STERK i markløft.
 • Kundene dine vil ikke lenger få vondt i ryggen under eller etter markløft!
 • Du kan enkelt identifisere feil teknikk og løse problemer.
 • Du har konkrete strategier og øvelser for å korrigere mangler med mobilitet og stabilitet.
 • Du har en rekke varianter av markløft i verktøykassa, som gjør det enkelt for deg å velge riktig type øvelse til dine kunder.

Modul 6: Knebøy (og varianter)

I denne modulen lærer du hvordan bli sterkest mulig i knebøy uten skader og smerter. I tillegg lærer du en rekke varianter av knebøy, slik at du uavhengig av bakgrunn og skadehistorikk, kan trene knebøy-bevegelsen på en trygg og effektiv måte.

 
Du lærer alt du trenger å vite om knebøy via:
 • Over 15 minutter med presis instruksjon, fordelt over 8 videoklipp.
 • 72 sider med praktisk informasjon om knebøy.
Dette er noe av det du lærer:
 • Fordeler og ulemper med vanlige knebøy slik at du kan ta kvalifiserte valg for hver kunde.
 • Hvordan du skal hjelpe kunder som sliter med mobilitet eller stabilitet til å gjenvinne det som kreves for å trene knebøy.
 • Korrekt teknikk i knebøy. Du lærer det du trenger og skal vite for å få kunden til å kjøre trygge og effektive knebøy.
 • Du lærer alle de skadelige feilene du må kunne identifisere for at knebøy skal kunne utføres på et TRYGT grunnlag.
 • En rekke effektive varianter av knebøy.

Den praktiske verdien av det du lærer er at:

 • Du vil få ALLE til å kunne trene knebøy, eller en effektiv variant av knebøy, så de trener opp en STERK knebøy-bevegelse, uavhengig av skadehistorikk eller nåværende status.
 • Du kan trene knebøy UTEN rygg- og knesmerter!
 • Du kan enkelt KORRIGERE de typiske treningsfeilene mange skader seg av. 
 • Du vet hvordan du skal løse problemer med mobilitet og/eller stabilitet.
 • Du vet om kunden bør eller ikke bør trene vanlige knebøy, og kan lett velge riktig variant, til riktig person.

Modul 7: Benkpress (og varianter)

I denne modulen lærer du hvordan bli sterkest mulig i benkpress uten skuldersmerter. I tillegg lærer du en rekke varianter av benkpress, slik at du uavhengig av bakgrunn og skadehistorikk, kan trene press-bevegelsen på en trygg og effektiv måte.

 
Du lærer alt du trenger å vite om benkpress via:
 • Over 16 minutter med presis instruksjon, fordelt over 5 videoklipp.
 • 79 sider med praktisk informasjon om benkpress.
Dette er noe av det du lærer:
 • Du lærer alt om teknikk i benkpress. Alt ifra startposisjon, til stangens løftebane er dekket på en grundig og presis måte. De tekniske elementene er grundig forklart og illustrert slik at du sitter igjen med en konkret oppskrift på hvordan du skal trene deg selv og andre teknisk riktig i praksis.
 • Du blir vist de typiske feilene du må unngå. Uten å vite hva som er feil, er det vanskelig (les: umulig) å korrigere teknikk. Når du vet hva som er feil, er det mye enklere å hjelpe kundene dine på best mulig måte.
 • Optimal oppvarming til benkpress. Du lærer hvordan du får kunder som mangler mobilitet eller stabilitet, til å raskt gjenvinne det som trengs for å kunne trene benkpress med god teknikk.  
 • Du lærer varianter og alternativer til benkpress. Du får en rekke øvelser som ligner på benkpress, men som via små endringer og tilpasninger gjør at du jobber med å trene opp ulike styrkekvaliteter og/eller rundt skader og smerter. 
Den praktiske verdien av det du lærer er at:
 • Kundene dine blir sterkest mulig i benkpress.
 • Du UNNGÅR de vanlige og typiske skadene under trening av benkpress.
 • Du vet hvordan du skal varme opp og gjøre kroppen klar til å trene benkpress.
 • Du besitter gode alternativer til vanlige benkpress, om det viser seg at kundene ikke kan trene benkpress uten problemer. 

Modul 8: Beintrening

Beintrening er mer enn bare baseløft. Knebøy og markløft passer ikke like godt for alle, og mange sliter med skader som gjør det nødvendig å trene ALTERNATIVT. I denne modulen lærer du hvordan du trener beina på riktig måte, BÅDE som tillegg til baseløft, OG som alternative løsninger, om det «klassiske» ikke fungerer.

 
Du lærer alt du trenger å vite om beintrening via:
 • 10 minutter med presis instruksjon, fordelt over 8 videoklipp.
 • 70 sider med praktisk informasjon om beintrening.

Dette er noe av det du lærer:

 • De mest effektive ALTERNATIVENE til markløft og knebøy.
 • De VIKTIGE ett-beins øvelsene og hvordan du utfører dem teknisk riktig. 
 • De typiske tekniske feilene under beintrening og hvordan du korrigerer dem. 

Den praktiske verdien av det du lærer er at:

 • Du kan alltid komme med gode alternative løsninger til kunder du mener ikke «passer» godt til å trene knebøy og markløft.
 • Du kan effektivt lære bort korrekt teknikk i alle fundamentale beinøvelser.
 • Du besitter flere gode støtteøvelser til baseløftene, som kan effektivt kan utjevne muskelubalanser og styrkeforskjeller mellom høyre og venstre side av kroppen–og ikke minst, sørge for ØKT styrke i baseøvelsene.
 • Du kan enkelt identifisere skadelige feil og du vet hvordan du skal korrigere dem for å gi kunden optimal fremgang.

Modul 9: Overkroppstrening

I denne modulen lærer du hvordan du trener bryst, rygg, skuldre, biceps og triceps på en komplett måte, så du sikrer optimal fremgang i både styrke og muskelvekst. 

 
Du lærer alt du trenger å vite om overkroppstrening via:
 • 23 minutter med presis instruksjon, fordelt over 16 videoklipp.
 • 143 sider med praktisk informasjon om overkroppstrening.
Dette er noe av det du lærer:
 • Hvordan de mest effektive overkroppsøvelsene utføres teknisk korrekt.
 • De TYPISKE FEILENE som står bak en rekke plager, smerter og skader.
 • Hvordan du bygger BRYST, RYGG og SKULDRE med de beste press- og dra-øvelsene.
 • De mest effektive øvelsene for å bygge store ARMER.
 • En rekke varianter innen hver fundamentale øvelseskategori så du kan skape god variasjon i treningen.

Den praktiske verdien av det du lærer er at:

 • Du vet HVORDAN du skal trene for å utvikle overkroppsmusklene til det fulle.
 • Overkroppstreningen vil foregå smertefritt,  
 • Du kan enkelt identifisere feil teknikk og du vet hvordan du retter opp i problemene.
 • Du besitter en rekke varianter av hver fundamentale bevegelse, så du kan skape variasjon og fremgang over lang tid.

Modul 10: Skuldersmerter

I denne modulen lærer du de praktiske verktøyene du trenger for å BLI KVITT skuldersmerter – og hvordan du bruker dem RIKTIG – så du kan hjelpe kundene dine med å trene opp FRISKE skuldre.


Du lærer alt du trenger å vite om hvordan bli kvitt skuldersmerter via:
 • 91 sider med praktisk informasjon om rehabilitering av skuldre.
Dette er noe av det du lærer:
 • Hvordan du skal rehabilitere skuldersmerter via konkrete øvelser og strategier. 
 • Hvordan utføre egenbehandling av triggerpunkter for å bli kvitt skuldersmerter.
 • Hvilke muskler som bør tøyes og hvilke som bør styrkes.
 • Hvilke hensyn du bør ta når du trener mennesker med skulderskader.
 • Hvordan holdning påvirker skulderfunksjon og helse.
 • Hvordan posisjonere skuldrene og skulderblad for å få mest ut av styrketrening, for minst risiko.
 • Effektive metoder for å gjenvinne mobilitet og nødvendig bevegelighet i overkroppen.
 • De beste øvelsene for å trene opp stabile skuldre.

Den praktiske verdien av det du lærer er at:

 • Du kan tilby EFFEKTIVE løsninger til kunder som sliter med skuldersmerter.
 • Kundene dine vil bli bedre rustet til å takle hverdag og trening uten unødvendig stor risiko for skulderskader.
 • Hvordan du skal lære bort effektive øvelser KORREKT og ikke minst kunne identifisere og korrigere typiske feil.
 • Du vet hvordan du skal ELIMINERE akutte skuldersmerter via effektiv triggerpunktsbehandling.
 • Kunder vil ofte RASKT kunne trene øvelser de trodde de aldri ville kunne trene igjen, fordi de ikke lenger får vondt når de trener!

Modul 11: Ryggsmerter

I denne modulen lærer du de praktiske verktøyene du trenger for å BLI KVITT ryggsmerter – og hvordan du bruker dem RIKTIG – så du  kan hjelpe kundene dine med å trene opp en FRISK rygg.


Du lærer alt du trenger å vite om hvordan bli kvitt ryggsmerter via:
 • 64 sider med praktisk informasjon om rehabilitering av ryggsmerter.

Dette er noe av det du lærer:

 • Effektiv behandling av triggerpunkter for å bli kvitt kroniske ryggsmerter.
 • Hvilke muskler som bør tøyes og hvilke som bør styrkes for at korsryggen skal fungere optimalt i trening og hverdag. 
 • De beste rehab-øvelsene – feilene du må unngå – og hvordan de skal utføres KORREKT.
 • Strategier som skaper nødvendig mobilitet og bevegelse på de rette plassene for å unngå ryggsmerter under trening i hverdag og idrett.
 • Hvilke øvelser du bør være forsiktig med om du vil unngå ryggskade.
 • Effektive forebyggende og rehabiliterende strategier for korsryggen.

Den praktiske verdien av det du lærer er at:

 • Du kan tilby konkrete løsninger til kunder som sliter med smerter i korsryggen.
 • Du vil ikke lenger være usikker på HVA du skal gjøre om en kunde klager over vond rygg i hverdagen, i jobbsammenheng eller under treningsøktene deres.
 • Du har spesifikke metoder som AKUTT kan løse kroniske ryggsmerter.
 • Du vil legge forholdene til rette for at ALLE kundene dine er rustet for å trene styrke, med minimal risiko for skade.
 • Styrkeøvelser som knebøy og markløft, løping og annen idrett kan utføres på et TRYGGEST mulig grunnlag.

Modul 12: Knesmerter

I denne modulen lærer du de praktiske verktøyene du trenger for å BLI KVITT knesmerter – og hvordan du bruker dem RIKTIG – så du kan hjelpe deg selv og kundene dine med å trene opp FRISKE knær.


Du lærer alt du trenger å vite om hvordan bli kvitt knesmerter via:
 • 60 sider med praktisk informasjon om rehabilitering av knesmerter.

Dette er noe av det du lærer:

 • Leddene og musklene du MÅ ha kontroll på, for å unngå knesmerter under styrketrening og øvelser som knebøy og utfall. 
 • Hvilke triggerpunkter som ofte AKUTT reduserer (og ofte totalt eliminerer) kroniske knesmerter. 
 • Musklene du må tøye for at kneet skal fungere optimalt under trening. 
 • Øvelsene som bygger opp sterke og friske knær og hvordan du utfører dem teknisk korrekt. 
 • All nødvendig praktisk informasjon om rehab og skadeforebyggende tiltak for knærne. 

Den praktiske verdien av det du lærer er at:

 • Du kan hjelpe deg selv og dine kunder med å BLI KVITT kroniske knesmerter!
 • Du vet hvilke triggerpunkter du må jobbe med og hvordan du gjør det i praksis. 
 • Øvelser som tidligere har fremprovosert knesmerter (som varianter av knebøy og utfall), vil som oftest kunne trenes igjen, trygt og smertefritt.
 • Kunder som har klaget over vonde knær i forbindelse med løping og idrett, vil som regel raskt kunne gå tilbake til løping og idrett, smertefritt. 
 • Du kan tilby KONKRETE rehab-rutiner til kunder som oppsøker deg og vil ha hjelp til å trene opp friske knær.
 • Du er TRYGG på hvordan du skal gå frem – HVA du skal gjøre – for å hjelpe mennesker med å trene opp friske knær.  

Modul 13: Treningsprogrammering og metoder

I denne modulen lærer du de nødvendige treningsprinsippene, de BESTE treningsmetodene og hvordan du setter alt sammen i SYSTEM, for å få maksimalt utbytte av treningen – enten kunden vil trene styrke 2, 3, 4, eller 5 dager i uka!


Du lærer alt du trenger å vite om hvordan du setter opp effektive treningsprogrammer via:
 • 90 sider med praktisk informasjon om treningsprogrammering og metoder.
Dette er noe av det du lærer:
 • Konkrete maler/oppskrifter på effektive treningsprogrammer (med alt ifra 2-5 treningsdager per uke) – fritt til å bruke med det samme i praksis og/eller tilpasse etter dine egne behov.
 • De fundamentale treningsprinsippene ethvert effektivt treningsprogram baserer seg på.
 • HVORFOR kjente og populære treningsprogrammer fungerer.
 • «Hemmeligheten» bak ethvert suksessrikt treningsprogram.
 • Hvorfor noen treningsprogrammer IKKE virker for alle.
 • Tidløse effektive treningsmetoder som løfter både treningseffekt og treningsMOTIVASJON.

Den praktiske verdien av det du lærer er at:

 • Du kan RASKT og ENKELT sette opp effektive treningsprogrammer til kundene dine.
 • Du er TRYGG på hva du skal gjøre uavhengig av hvor mange dager kunden vil eller kan trene i uka.
 • Du vet hvordan gjøre små endringer for å sikre at kundene dine opplever fremgang over lang tid. 
 • Du vet hvordan du kan tilpasse treningsprogrammer for kunder som sliter med kroniske smerter og/eller skader.
 • Du har FORSTÅELSE for hvilke treningsmetoder du kan bruke og hvordan du skal utføre dem i praksis.

Personlig oppfølging fra Eirik Sandvik i 10 uker


I 10 uker får du:
 • Svar på alle spørsmål du har i forbindelse med kurset. 
 • Justering av din treningsteknikk: Send inn så mange tekniske videoklipp du selv ønsker og du vil få spesifikke tips og råd til videre teknisk arbeid.

Sertifiseringstest (100% online) - valgfritt


Sertifiseringstest er inkludert i kurspakken. Ved bestått, blir du diplomert Sertifisert StyrkeCoach.

Testen består av en teoretisk og en praktisk del (innsending av videoklipp), der begge har til formål å kartlegge din teoretiske forståelse og praktiske kompetanse basert på kursets innhold.

Dine svar og praktiske kompetanse, blir personlig evaluert av Eirik Sandvik.

Testen må tas innen 6 mnd fra kursstart.

Diplom ved bestått sertifiseringstest


Ved bestått sertifiseringstest, vil du få tilsendt fysisk diplom i posten, som du kan bruke for å markedsføre deg selv og dine tjenester. 

BESTILL OG START KURSET I DAG!

Du får:
StyrkeCoach Sertifiseringskurs ONLINE
Det Komplette StyrkeCoach Systemet
Sertifiseringstest
Diplom tilsendt ved bestått test
10 uker med personlig oppfølging fra Eirik Sandvik

Prisen for hele kurspakken inklusiv 10 uker personlig oppfølging fra Eirik Sandvik, er kun 10,000,-
Betaling foregår trygt og kryptert og du får tilgang til kurset rett etter bestilling.
Om du ønsker å motta spesifisert faktura og/eller foretrekker å overføre direkte via din nettbank,
ta kontakt via eirik@eiriksandvik.com 

NYTTIG INFO:

Hva skjer når jeg melder meg på?

Etter bestilling får du tilgang til hele kursinnholdet i en privat læringsportal.

Her finner du de 13 modulene, samt nyttig info om hvordan gå igjennom kurset for å lære innholdet på best mulig måte.

De 10 første ukene fra kursstart kan du sende inn videoklipp av din egen eller dine kunders treningsteknikk og få svar og tips til justeringer fra Eirik Sandvik. Du vil i tillegg få svar på alle spørsmål du har i forbindelse med kursets innhold i løpet av oppfølgingsperioden. 

Om du ønsker å bli Sertifisert StyrkeCoach må du ta sertifiseringstesten innen 6 mnd. fra kursstart.

Hvordan fungerer sertifiseringstesten?


Under sertifiseringstesten skal du demonstrere at du eier forståelse for kursets innhold og testen består av en teoretisk og en praktisk del.

I den teoretiske delen skal du svare på en håndfull spørsmål om kursets innhold. Du sender inn svarene dine per e-post.

I den praktiske delen skal du demonstrere dine tekniske ferdigheter i grunnleggende styrkeøvelser. Dette skjer via innsending av videoklipp.

Eirik Sandvik evaluerer dine svar og din treningsteknikk.

Om dine svar og din tekniske kompetanse viser at du har god forståelse for trening og kan sakene dine i praksis, vil du bli Sertifisert StyrkeCoach, og du mottar diplom du kan bruke i din egen markedsføring av deg selv og dine tjenester.

Om du ikke består, kan du bestille re-test. Gebyr for re-test og ny evaluering, er 3000,- 

Hvem er kurset for? 

Dette er kurset er for deg som er klar for å ta ansvar for egen, og/eller andres trening. Det er for deg som vet at du ikke kan nok om styrketrening, skadeforebygging og rehabilitering. Du føler noe mangler, og du vet ikke hvilken vei du skal gå for å komme dit du vil.

Dette kurset er for deg som sliter med skader og smerter og som til tross for stor treningsinteresse aldri klarer å finne noen løsning. Du VIL trene hardt og effektivt, men du har alltid noe som stikker kjepper i hjulene dine.

Kurset er, om du er klar for det, også for deg som vil leve av å trene andre. 

Det er for deg som er dedikert til trening, som vet at man er nødt til å ta ansvar for egen læring. Det er for deg som vet at det ikke finnes noen «magiske» løsninger, men at lidenskap og glødende entusiasme er hva som gjelder for å realisere suksessen du ønsker.

Om du er klar for å leve, puste og realisere trening, er dette kurset for deg.

Hva dette kurset IKKE er:

Dette kurset er ingen magisk løsning for deg som ønsker en enkel oppskrift for kjappe løsninger. Det vil si, du kan selvsagt forvente raske resultater, men det er langt ifra poenget…

Kurset lærer deg ikke hvordan du skal legge på deg 10 kg muskelmasse på 6 uker, eller hvordan du skal gå ned 5 kg på 2 uker, bygge enorme biceps med supermetoder, eller legge 20 kg på benkpressen din med en hemmelig og bortgjemt treningsmetode fra Sovjet kun DU får tilgang på ved å klikke inn på den hemmelige linken om du kjøper kurset i dag!

Kurset er heller ikke for deg som ønsker å få ting servert på sølvfat. Det vil si, du får faktisk det. Du får vite hvordan du skal gjøre det som må gjøres i praksis, men OPPGAVEN med å sette dette ut i live og faktisk erfare det, DET krever en innsats. Om du ikke klarer å jobbe med deg selv, og stadig terpe teknikk og metoder er det ingen grunn til å investere i dette kurset. Bruk pengene på noe annet!

Kurset er ikke for deg som tror du automatisk vil oppnå bedre resultater av å investere i et kurs som dette. Det er heller ikke for deg som tror du automatisk vil trene andre bedre og mer effektivt som følge av å plassere en bestilling.

Et typisk fenomen i treningsbransjen og livet for øvrig, er troen på at man kan kjøpe seg til det man ønsker seg. På noen områder, særlig når det gjelder materielle goder er det selvsagt slik, men når det gjelder kunnskap, mental og fysisk forandring, er det ikke nok å kun gjøre en investering.

Du er nødt til å bruke tid skal du bedre deg selv. Det vil ikke si at du må sette av ENORMT med tid til gjennomførelse av dette kurset, men du må være bevisst på at du må bruke tid på å erfare øvelser, metoder og teknikker for at det skal sitte i praksis og at du får det du vil ha ut av det.

Kun DA vil du trene deg selv og andre mest mulig effektivt.

BESTILL OG START KURSET I DAG!

Du får:
StyrkeCoach Sertifiseringskurs ONLINE
Det Komplette StyrkeCoach Systemet
Sertifiseringstest
Diplom tilsendt ved bestått test
10 uker med personlig oppfølging fra Eirik Sandvik

Prisen for hele kurspakken inklusiv 10 uker personlig oppfølging fra Eirik Sandvik, er kun 10,000,-
Betaling foregår trygt og kryptert og du får tilgang til kurset rett etter bestilling.
Om du ønsker å motta spesifisert faktura og/eller foretrekker å overføre direkte via din nettbank,
ta kontakt via eirik@eiriksandvik.com 

Sterk hilsen 

Eirik Sandvik 
Grunnlegger av StyrkeCoach

«Jeg vil bare si tusen takk for dette fantastiske kurset, Eirik. Du er flink og ekstremt nøye på detaljer. Det har jeg skjønt i dine tilbakemeldinger, og det er hva jeg trenger. Takk, mann! Dette legger grunnlaget for alt jeg kommer til å gjøre i fremtiden.»

- Stian Løvli, kursdeltager
© 2019 StyrkeCoach Sertifiseringskurs